Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ντοκιμαντέρ Μπρους Λη - Το ταξίδι ενός πολεμιστή (Ελληνικοί υπότιλοι)



Εκτενές πορτραίτο του Μπρους Λη μέσα από ένα ντοκιμαντέρ του 2000 που παρουσιάζει τον άνθρωπο πίσω από το θρύλο...

Συνεντεύξεις, αποσπάσματα από τις ταινίες του, οικογενειακά φιλμ, δημόσιες εμφανίσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που τον έζησαν από κοντά - όπως η Λίντα Λη Κάλντγουελ ή ο μαθητής του Τάκι Κιμούρα - αποτελούν το βασικό κορμό του εν λόγω ντοκιμαντέρ, το οποίο φιλοδοξεί να δώσει ένα ολοκληρωμένο πορτραίτο του εκλιπόντος άσου των πολεμικών τεχνών. Επιπλέον, το ντοκιμαντέρ περιέχει ένα 23λεπτο μέρος από τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας "Game Of Death" (1973), που όμως για διάφορους λόγους είχε χαθεί. Το φιλμ βρέθηκε σε κακή κατάσταση το 1999, πεταμένο σε κάποια αυλή...

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  

Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος).

Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.

Επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.jkd.gr
Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα: http://www.jkd.gr/privatelessons.html